ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Ένα πρωτότυπο εργαστήριο, που συνδυάζει αρχές της μουσικοκινητικής αγωγής με στοιχεία και από άλλες τέχνες, παρέχοντας έτσι στα παιδιά την δημιουργία ταυτόχρονης αντίληψης και σύνθετης εκφραστικής δυνατότητας.

IMG_0139.jpg
header3.jpg

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ένα καινοτόμο εργαστήριο θεατρικού παιχνιδιού, που φέρνει τα παιδιά κοντά σε όλα τα στοιχεία του μαγικού κόσμου του θεάτρου: υποκριτική, αυτοσχεδιασμός, κινησιολογία, παιχνίδια ρόλων, δραματοποίηση κειμένου, κατασκευή μάσκας και σκηνικών κ.α..

Με την επιμέλεια της Αιμιλίας Σιαφαρίκα (ηθοποιός και μεταφράστρια θεατρικών έργων) και της Καλλιόπης Κουτροπούλου (ηθοποιός - θεατροπαιδαγωγός)

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ - MESSY PLAY

Ένα βιωματικό και δημιουργικό εργαστήριο για μικρά παιδιά 1-2,5 ετών, που παίζουν μαζί με τους γονείς τους, συνδυάζοντας ρυθμούς, ήχους, αισθητηριακά υλικά και κίνηση. Αγγίζουμε, πλάθουμε, ζωγραφίζουμε και εξερευνούμε μέσα απο ένα παιχνίδι, γεμάτο πειραματισμούς και φαντασία, που ενεργοποιεί όλο το σώμα και τις αισθήσεις.

messyplay1.png
header6.jpg

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ

ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ 1,5-3 ΕΤΩΝ

Παιδιά και γονείς μοιράζονται μοναδικές εμπειρίες στα μουσικοκινητικά προγράμματα στο Καλειδοσκόπιο Art House! Παίζουμε, χορεύουμε, τραγουδάμε και κινούμαστε μάσα από μουσικές και χορευτικές δραστηριότητες, παιχνίδια ρυθμού, αφηγήσεις ιστοριών παραμυθιών και επαφή με μουσικά όργανα.

 
ArtHouse-Programma-2021.png